strijd

Zoals ik al wel eerder schreef, wordt mijn medicatie op dit moment afgebouwd. En dat ik dat verschrikkelijk spannend vind, schreef ik ook al wel eens.

Daar is tot op heden nog niets aan veranderd. We zijn 2 afbouwstappen verder en alles loopt nog steeds goed, maar ik blijf op mijn hoede.

Zo was er bijvoorbeeld gisteren avond: Al lezend in mijn bed zag ik een mot voorbij vliegen waarna ik het licht aandeed om deze buiten te zetten. Bleek er geen mot in mijn kamer te zitten.

Op zich is dit niets vreemd. Ik heb dit wel vaker voor en ik probeer mezelf op zo’n moment me dit ook voor het houden. Maar leuk is het absoluut niet.

Het blijft een zeer vermoeiend gegeven dat mijn zintuigen me soms voor de gek houden. En dan vooral de strijd die ik met mezelf voer op momenten dat ik niet weet of dit weer een hallucinatie of een waarneming was.

Ik wordt hier wel beter in, maar echt wennen doet het precies nooit.

Nu, voor u verontrust geraakt, er is zeker geen verhoging van deze voorvallen. Alles gaat nog steeds goed. Ik reageer alles behalve slecht op de afbouw en hoop dit zo te houden!

Advertenties

Een gedachte over “strijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s