Recupereren

Een weekend vol zang, vrienden en prachtige natuur. Wat wil je nog meer?

Het werd fantastisch: fijn samen zingen, warme contacten en een top-locatie.

Het is dan ook een formule die voor velen een garantie voor succes betekent. Voor mij is dit helaas niet altijd het geval.

Veel mensen zorgen voor veel prikkels en heel de tijd in groep zijn is dan ook zeer vermoeiend. Ik weet dat ik me hiertegen dus best wapen door bijvoorbeeld genoeg te slapen en soms even niet mee te doen.

Dat weet ik dus, maar het doen is nog iets anders. De avonden zijn zo gezellig. Samen zingen met de gitaar of filosoferen onder elkaar. Zo veel dingen die ik niet wil missen!

Het resultaat is dat ik me op dag drie heel wazig voelde. Ik kwam op de rand van een dissociatie en voelde me achterdochtig en ook de schimmen waren aanwezig. De helft van die dag miste ik doordat ik sliep.

Op zo’n momenten ben ik zo boos op mijn kwetsbaarheden! Dan vind ik het niet fijn dat ik dit niet gewoon kan zonder achteraf in te boeten en te moeten recupereren. Dan wil ik die sederende medicatie niet meer moeten nemen en dan wil ik niet zo gevoelig zijn aan anderen om me heen!

Maar omdat ik weet dat dit nu eenmaal moet, probeer ik hier toch mild tegenover te staan. Ik neem wat meer rust en ik gun mezelf een extra uurtje slaap.

Want van boos te zijn op mezelf kom ik geen stap verder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s