Indrukken

De praktische kant van de verhuis naar Melle had ik tot in de puntjes geregeld. Zo was er toch een beetje voorspelbaarheid die als tegengewicht kon dienen tegen al dat enge en nieuwe.

En dat dat nodig was!

Ik kwam hier gisteren toe en al die indrukken overvielen me wel. Ik was dan ook bekaf toen in ’s avonds in mijn nieuwe bed kroop.

De nacht vulde zich met nachtmerries, ik werd verward wakker.

Vandaag begon ik op een rustig tempo, woensdag voormiddag hebben we vrij. In de namiddag nam ik deel aan mijn eerste sessie en moest ik bij de huisarts langs.

Ik merk dat de prikkels me toch wazig maken en vind het moeilijk om in het hier en nu te blijven.Ik voel me wazig en dissociatie loert om het hoekje. Het stelt me wel gerust dat ze hier heel gekend zijn met zulke situaties.

Ik neem me voor om mezelf de nodige tijd te geven om wat te acclimatiseren, maar heb er op dit moment wel vertrouwen in dat ik hier iets ga kunnen doen!

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Indrukken

  1. Welkom ‘bij ons’. Ik hoop dat je snel acclimatiseert en je op je gemak kan voelen. Ik wens je toe dat je iets bent met wat wij aanbieden en dat je steeds dichter bij jezelf mag komen. Tot binnenkort, Ruben

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s