Take my hand

Zondag was het weer zo ver: we sloten ons koorjaar in stijl af met een knaller van een concert. Met de gepaste titel ‘take my hand’ namen wij ons publiek mee aan de hand door een mooi programma. Zowel klassiek, hedendaags en pop passeerden de revue.

Het is fijn om aan onze familie, goede vrienden en kennissen te laten horen waaraan we het laatste jaar werkten. Ik kijk dan ook steeds (lichtjes nerveus) uit naar dit moment.

Dit jaar was dit anders.

Er hing een waas over mij die me wat onverschillig maakte. Het leek alsof ik mezelf soms niet was. Alsof mijn omhulsel zielloos was en ik met momenten op automatische piloot zong.

Ik ben een krak in het verstoppen van wazige momenten en ben er dan ook zeker van dat de meerderheid dit niet gemerkt heeft. Maar mijn dirigent sloeg na het concert de nagel op de kop toen ze zei dat het klonk alsof ik er niet echt in zat, waarna ze zei dat zelfs in een waas ik nog steeds knalde.

Een ding is zeker: deze waas is mijn lijf probeert me iets te vertellen. En hoe zeer ik ook wil dat het zwijgt, ik denk wel dat ik baat heb bij een rustigere periode dan de laatste drukke weken.

To do: inzetten op rust!

Ohja, voor iedereen die nieuwsgierig is naar het Leuvense koor waarin ik zing: concert op 11/06 in Kessel-lo. Info bij mij!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s